Vandblandbart skæreolie HOSMAC – S 160 HJ

kr.89,00kr.649,00

Vandblandbart skæreolie

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Vandblandbart skæreolie HOSMAC – S 160 HJ

HOSMAC – S 160 HJ er en mineralolieholdig, vandblandbar skæreolie til brug i bearbejdning af stål, støbejern og aluminiumlegeringer. Arbejdsområder som boring, drejning, fræsning og slibning håndteres sikkert med HOSMAC – S 160 HJ.

HOSMAC – S 160 HJ indeholder mineralolier samt en kombination af aktive ingredienser, der består af native fedtstoffer og olier, og modvirker væsentligt værktøjs slid. Økologiske anti-ætsende tilsætningsstoffer beskytter maskinen, værktøjet og emnet mod korrosion ved de anbefalede anvendelsesniveauer. Anioniske og ikke-ioniske emulgatorer giver transparente emulsioner med høj stabilitet.

Emner, der bearbejdes med hjælp af HOSMAC – S 160 HJ kan renses med almendelige rengøringsmiddel, der bruges i metalbearbejdnigen (fx Unitech – Purgon række). HOSMAC – S 160 HJ anvendes i koncentrationer på 4-8% fortyndet i vand. Det opnås således et udbytte på op til 250 liter til 10-liters -dunken.

Blanding sker ved langsomt hældning af koncentratet i ledningsvand under omrøring eller ved brug af automatisk blandingsudstyr. Vi sælger kølemiddel smøremiddel HOSMAC – S 160 HJ i 1 og 10 liters-beholdere.

HOSMAC – S 160 HJ opfylder kravene og retningslinjerne i TRGS 611.

Data HOSMAC – S 160 HJ

Koncentrat
Udseende: gul væske med lav viskositet
Tæthed (20 ° C): 1010 kg / m³

Emulsion
Udseende: mælkeagtig
pH (2 – 10%): 9,1 – 9,4

Faktorer til bestemmelse af koncentration
Boreolieteststempel: 1.6
Refraktometer: 1,0

HOSMAC – S 160 HJ bør ikke udsættes for store temperaturudsving eller frost under opbevaring og skal bringes til stuetemperatur før brug. Sikkerhedsdatablad HOSMAC – S 160 HJ

OBS

Denne produktinformation har rådgivende funktion, et juridisk ansvar kan ikke udledes fra den. Oplysningerne repræsenterer ikke en garanti for den enkelte sag og frigiver ikke forbrugeren fra sine egne undersøgelser. For yderligere oplysninger om håndtering og transport henvises til det respektive sikkerhedsdatablad. Hvis du er i tvivl, så må du gerne kontakte os.

Yderligere information

Mængde

1 liter, 10 liter