Kølevandspumpe SAP SA

kr.1.179,00

motordreven kølevandspumpe til industriel brug

Varenummer (SKU): 6110 Kategori:

Beskrivelse

Kølevandspumpe SAP SA

Pumperne af type SA er egnede bl.a. til mindre, primært halvautomatiske og manuelle båndsave, f.eks. Carif, Bianco, FMB, Pedrazzoli og Ritke samt til cirkelsave, borepresser og andre metalbearbejdningsmaskiner, hvor der ikke kræves store mængder kølevæske (sammenlign pumper PA-35 og PA-70). SA-pumpen er designet til industriel brug og er præget af robusthed og lang levetid.

SA-pumperne har den store fordel, at de uden modifikationer kan drives på både 230 V og 400 V, da de er udrustet med en enkeltfaset elmotor.

Kapacitet og løftehøjde

pumpekapacitet SA i forhold til løftehøjde

Figur 1 viser det maksimale output i forhold til løftehøjde.

 

Tekniske data

tekniske data SA

Figur 2 oplyser i spalte “B” om længden af dykrøret, som skal tages hensyn til under bestillingen, se også figur 3.

 

Installation og elektrisk tilslutning

Maksimal

elektrisk forbindelsesdiagram for pumpen

 

Monter pumpen på tanken som vist i figur 5. Pumpehovedet, som indeholder elmotoren, må ikke komme i kontakt med kølevæsken. Figur 6 viser el-tilslutning af ​​pumpen. Da det er en enkeltfaset motor, er pumpen kun forbundet med to kabler (1,5 mm² minimum) som vist i figur 6. Hvis du har brug for teknisk support, er du velkommen til at kontakte os på 7020 2047.

Tekniske egenskaber

SA-pumpen er en motordrevet nedstikspumpe til industriel brug, primært inden for metalbearbejdning. Den kan både tilsluttes 400 V og 230 V og opfylder kravene i IP 54.

Huset er lavet af syrefast plast i henhold til følgende standarder: VDE 0730 og UL 94. Pumpeakslen er fremstillet af V-2A stål, lejerne er fra NSK, ekstremt holdbare og vibrationsdæmpede monteret i halvstive skaller, hvilket resulterer i en næsten vibrationsfri drift.

Tips og yderligere oplysninger

  • Pumpen SA er resistent over for partikelforurenede væsker (for eksempel forurenet vand) såvel som eventuelle kemiske forbindelser, der typisk findes i kølevæsker.
  • Pumpen kan drøvles på udløbssiden op til 80%, hvilket muliggør en optimal justering af væskemængden.
  • Pumpens indløbsstuds er kompatibel med Quick-Fit koblinger.
  • På kundeforespørgsel kan vi fremstille SA til alle netspændinger.


Hent denne produktinformation som PDF

Yderligere information

Nedstiksdybde

85 mm, 120 mm, 150 mm

Driftspænding

230 V, 400 v