Kølevandspumpe SAP PA-35

kr.1.649,00

motordreven kølevandspumpe til industriel brug

Varenummer (SKU): 6120 Kategori:

Beskrivelse

Kølevandspumpe SAP PA-35


Pumperne af typen PA-35 er egnede bl.a. til større halvautomatiske og fuldautomatiske båndsave, der kræver en større strømningshastighed end SA-typen, f.eks. fra fabrikanterne Kaltenbach, Bauer, Eisele, Kasto, Beringer, Bianco og IT samt til mindre drejebænke og fræsemaskiner, overfladeslibemaskiner, automatiske boremaskiner, trådskæremaskiner mv.. PA-35 er designet til industriel brug og er præget af robusthed og lang levetid.

Kapacitet og løftehøjde

løftehøjde PA-35

Figur 1 viser det maksimale output i forhold til løftehøjde for pumperne PA-35 og PA-35M. Bemærk, at den optionale enfasede variant (type “PA-35M”) yder ca. 10% mindre.

Tekniske data

Figur 2 oplyser i spalte “B” om længden af dykrøret, som skal tages hensyn til under bestillingen, se også figur 3.

Installation og elektrisk tilslutningMonter pumpen på tanken som vist i figur 5. Pumpehovedet, som indeholder elmotoren, må ikke komme i kontakt med kølevæsken. Figur 6 viser el-tilslutning af ​​pumpen i stjerne- eller deltaforbindelse. Som et alternativ til denne standard kan vi på forespørgsel konvertere pumpen til 230 V  uden yderligere omkostninger. Bemærk, at ca. 10% af pumpeffekten går tabt.

Tekniske egenskaber

PA-35 er en motordrevet nedstikspumpe til industriel brug, primært inden for metalbearbejdning. Den tilsluttes 400 V (trefasestrøm, alternativt enfaset drift i PA-35M-versionen) og opfylder kravene af IP 54.

Huset er lavet af extruderet aluminium, hhv. syrefast plast i henhold til følgende standarder: VDE 0730 og UL 94. Pumpeakslen er fremstillet af V-2A stål, lejerne er fra NSK, ekstremt holdbare og vibrationsdæmpede monteret i halvstive skaller, hvilket resulterer i en næsten vibrationsfri drift.

Tips og yderligere oplysninger

  • Pumpen PA-35 er resistent over for partikelforurenede væsker (for eksempel forurenet vand) såvel som eventuelle kemiske forbindelser, der typisk findes i kølevæsker.
  • Pumpen kan drøvles på udløbssiden op til 80%, hvilket muliggør en optimal justering af væskemængden.
  • Pumpens indløbsstuds er kompatibel med Quick-Fit koblinger.
  • På kundeforespørgsel kan vi fremstille PA-35 til alle netspændinger.


Hent denne produktinformation som PDF

Yderligere information

Nedstiksdybde

85 mm, 120 mm, 150 mm, 180 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm

Driftspænding

230 V, 400 v