Tekniske informationer

Kølevandspumper i metalbearbejdningen

Bore i metalPå denne side giver vi dig nogle grundlæggende oplysninger om kølevæske og kølemiddelpumper inden for industriel og manuel metalbearbejdning. Enhver, der nogensinde har forsøgt at bore et hul i et almindeligt ST37 fladt stål med den lokale hobbyboremaskine, muligvis gøre den gode HSS-borelys, vil sandsynligvis forstå, at store mængder termisk energi er involveret i bearbejdning af metaldele.

Det, der gælder i det lokale værksted i mindre skala, gælder selvfølgelig også for arbejdsprocesser i større dimensioner. Uden passende køle- eller kølesmøremidler er behandlingen af ​​de fleste metaller, og især stål, næppe mulig, især når det kommer til professionelle industrielle fremstillingsprocesser.

Artikler om skærevæsker og kølevandspumper

Kølevandspumper
En kølevandspumpe leverer aktivt kølemiddel i et åbent eller lukket system. Kølevandspumper anvendes typisk, hvor der skal kommes af med store mængder termisk energi… [ læs mere ]

Skærevæsker – En lille udflugt til metalbearbejdningen
”Der, hvor der høvles, falder spåner“ siger et ordsprog, som snarere henføres til træ i stedet for til metalbearbejdningsindustrien. Men hvad der gælder for træ gælder også metal… [ læs mere ]

Technische Informationen zu unseren Kühlmittelpumpen

Her finder du databladene til vores pumper samt dimensioner og konstruktionstegninger.

Hvis du har spørgsmål om den rigtige type pumpe til din værktøjsmaskin, eller hvis du har brug for yderligere tekniske oplysninger eller hjælp med installationen, ring vores hotline på +45 7020 2047. Se om nødvendigt dokumentet Mapping Pump Machine . Du er også velkommen til at sende dine spørgsmål til os via Email – Vi glæder os til din henvendelse!