Kølevandspumpe SAP PA-70

kr.1.729,00

motordreven kølevandspumpe til industriel brug

Varenummer (SKU): 6130 Kategori:

Beskrivelse

Pumpe_SAP_PA-70_masse

Kølevandspumpe SAP PA-70

PA-70 svarer til PA-35, men det kan levere omkring dobbelt så meget væske, så det passer til opgaver, hvor PA-35 er for lille. Den er velegnet til maskiner, der kræver meget kølevand, såsom overfladeslibemaskiner, store drejebænke og fræsemaskiner, maskiner til behandling af glas og mindre ofte store båndsave.
PA-70 er designet til industriel brug og er præget af robusthed og lang levetid.

 

Kapacitet og løftehøjde

Figur 1 viser det maksimale output i forhold til løftehøjde for pumperne PA-70 og PA-70M. Bemærk, at den optionale enfasede variant (type “PA-70M”) yder ca. 10% mindre.

Tekniske data

Figur 2 oplyser i spalte “B” om længden af dykrøret, som skal tages hensyn til under bestillingen, se også figur 3.

 

Installation og elektrisk tilslutning 

Monter pumpen på tanken som vist i figur 5. Pumpehovedet, som indeholder elmotoren, må ikke komme i kontakt med kølevæsken. Figur 6 viser el-tilslutning af ​​pumpen i stjerne- eller deltaforbindelse. Som et alternativ til denne standard kan vi på forespørgsel konvertere pumpen til 230 V  uden yderligere omkostninger. Bemærk, at ca. 10% af pumpeffekten går tabt.

Tekniske egenskaber

PA-70 er en motordrevet nedstikspumpe til industriel brug, primært inden for metalbearbejdning. Den tilsluttes 400 V (trefasestrøm, alternativt enfaset drift i PA-70M-versionen) og opfylder kravene af IP 54.

Huset er lavet af extruderet aluminium, hhv. syrefast plast i henhold til følgende standarder: VDE 0730 og UL 94. Pumpeakslen er fremstillet af V-2A stål, lejerne er fra NSK, ekstremt holdbare og vibrationsdæmpede monteret i halvstive skaller, hvilket resulterer i en næsten vibrationsfri drift.

 

Tips og yderligere oplysninger

  • Pumpen PA-70 er resistent over for partikelforurenede væsker (for eksempel forurenet vand) såvel som eventuelle kemiske forbindelser, der typisk findes i kølevæsker.
  • Pumpen kan drøvles på udløbssiden op til 80%, hvilket muliggør en optimal justering af væskemængden.
  • Pumpens indløbsstuds er kompatibel med Quick-Fit koblinger.
  • På kundeforespørgsel kan vi fremstille PA-70 til alle netspændinger.


Hent denne produktinformation som PDF

Yderligere information

Nedstiksdybde

85 mm, 120 mm, 150 mm, 180 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm

Driftspænding

230 V, 400 v