Kølevandspumpe SAP ES-P

kr.1.590,00

motordreven kølevandspumpe til industriel brug

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Kølevandspumpe SAP ES-P

Pumpen ES-P drives med enten 230 V, 24 VAC eller 48 VAC og er beregnet til at dykkes helt ned i kølevæsken. Den anvendes, hvor der kræves mindre mængder kølevæske, f.eks. mindre båndsave og søjlebormaskiner (saml. PA-35). Pumpen opfylder IPx8 krav og er designet til industriel brug. Pumpen leveres med et 2 m langt strømkabel.
Kapacitet og løftehøjde
 

Figur 1 viser pumpens maksimale output i forhold til løftehøjde.

 

Tekniske data

Figur 2 oplyser om pumpens dimensioner, se også figur 3.

 

Installation og elektrisk tilslutning

Pumpen installerets i tanken, så den er helt lukket af kølevæsken. Da det er en 24 V AC, 48 VAC eller 230 V AC / 50 Hz enfaset motor, tilsluttes el-kabelet med kun to ledninger (fase og nul). Før du tilslutter pumpen, skal du kontrollere, om strømforsyningen opfylder disse specifikationer. Hvis du har brug for teknisk support, er du velkommen til at kontakte os på 7020 2047.

Tekniske egenskaber

ES-P er en motordrevet kølevandspumpe til industriel brug, primært inden for metalbearbejdning. Den er udviklet til at nedsænkes helt i kølevæsken og tilsluttes 230 V. ES-P har en hermetisk harpiks-forseglet motor samt emalje-isolerede viklinger og opfylder kravene af beskyttelsesklasse IPx8.

Huset er lavet af syrefast plast i henhold til følgende standarder: VDE 0730 og UL 94. Pumpeakslen er lavet af rustfrit stål (AISI 420), lejerne er selvsmørende, ekstremt holdbare og vibrationsdæmpede monteret i halvstive skaller, hvilket resulterer i en næsten vibrationfri drift. Pumpen er udstyret med et antiblokeringsfilter, kølevandsudløbet kan svinges 360 °.

 

Tips og yderligere oplysninger

  • Pumpen SA er resistent over for partikelforurenede væsker (for eksempel forurenet vand) såvel som eventuelle kemiske forbindelser, der typisk findes i kølevæsker.
  • Pumpen kan drøvles på udløbssiden op til 80%, hvilket muliggør en optimal justering af væskemængden.
  • Pumpens indløbsstuds er kompatibel med Quick-Fit koblinger.
  • Vi kan fremstille SA pumpen på kundeforespørgsel for alle netspændinger.
  • Pumpen leveres med 2 m el-kabel


hent denne produktinformation som PDF

Yderligere information

Spænding

24 VAC, 48 VAC, 230 V (standard)