Kølevandspumpe SAP ES-ES3

DKK1.510,00

motordreven kølevandspumpe til industriel brug

Kølevandspumpe SAP ES-ES3

Passende tilbehør til pumpen findes nederst på denne side. ES-ES3-pumpen svarer meget til ES-P-pumpen, men har et fjernbart filter og en lidt højere strømningshastighed. Den er beregnet til at dykkes helt ned i kølevæsken og drives med 230 V. Den anvendes, hvor der kræves mindre mængder kølevæske, f.eks. mindre båndsave og øvelser (se pumpe PA-35). Pumpen opfylder kravene til IPx8 beskyttelse og er designet til industriel brug. Pumpen leveres med et 2 m langt strømkabel.

Kapacitet og løftehøjde

Figur 1 viser det maksimale output i forhold til løftehøjde

 

Tekniske data

Figur 2 viser mål på pumpe ES, se også Figur 3 og 4. Pumpen er egnet til drift med 220 – 240 ACV / 50 Hz

 

Installation og elektrisk tilslutning

Pumpen installeres i tanken, så den er helt dækket af kølevæsken. Da det er en 230 V AC / 50 Hz enfaset motor, er pumpen tilsluttet el-nettet med kun to ledninger (fase og nul). Før du tilslutter pumpen, skal du kontrollere, om strømforsyningen opfylder disse specifikationer før du tilslutter strømkablerne. Hvis du har brug for teknisk support, er du velkommen til at kontakte os på 7020 2047.

Tekniske egenskaber

Pumpetypen ES-ES3 er en motordreven pumpe til industriel brug, primært inden for metalbearbejdning. Den er udviklet til brug helt nedsænket i kølevæsken og drives med 230 V. Den har en hermetisk harpiks-forseglet motor og emalje-isolerede viklinger og opfylder kravene af beskyttelsesklasse IPx8.

Huset er lavet af syrefast plast i henhold til følgende standarder: VDE 0730 og UL 94. Pumpeakslen er lavet af rustfrit stål (AISI 420), lejerne er selvsmørende, ekstremt holdbare og vibrationsdæmpede monteret i halvstive skaller, hvilket resulterer i en næsten vibrationfri drift. Pumpen er udstyret med et antiblokeringsfilter, kølevandsudløbet kan svinges gennem 360 °.

 

Tips og yderligere oplysninger

  • Brugen af brandfarlige væsker er strengt forbudt.
  • ES-ES3-pumpen er resistent over for partikelformige væsker (for eksempel forurenet vand) såvel som eventuelle kemiske forbindelser, der typisk findes i kølesmøremidler.
  • Pumpemodstanden kan på udløbssiden øges op til 80%, hvilket muliggør en optimal justering af strømningshastigheden.
  • Vi kan producere pumpen ES-ES3 på kundeforespørgsel for alle netspændinger.
  • Pumpen leveres med et 2 meter langt el-kabel.